AVI-8

Filter

Horloges van AVI-8 passen bij elke gelegenheid en draagt u zowel casual als zakelijk. De collectie is geïnspireerd op de luchtvaart en bevat quartz en automatische uurwerken. De modellen dragen de namen van beroemde vliegtuigen uit het verleden, zoals de Hawker Hunter, Hawker Hurricane, Hawker Harrier II, Hawker Typhoon, Supermarine Seafire, de Lancaster Bomber en de Curtiss Tomahawk. Welke kiest u?

Een horloge van AVI-8 voor iedere gelegenheid

Een AVI-8-horloge is stoer, trendy, stijlvol en altijd een opvallende verschijning om uw pols! HorlogeWatch.nl is officieel dealer van de horloges van AVI-8 en beschikt daarom over een ruime collectie. Kies een model dat bij u past en ervaar het hoge draagcomfort. De horloges zijn gemaakt van materialen van hoogwaardige kwaliteit, zodat u hier jarenlang plezier aan beleeft. Bent u niet tevreden? Dan maakt u gebruik van onze uitgebreide servicemogelijkheden. Het is tevens mogelijk om een horlogebox van AVI-8 te bestellen. Ontdek de mogelijkheden!

Plaats uw bestelling direct en profiteer van gratis verzending

Kies uw horloge van AVI-8 en plaats direct uw bestelling. U profiteert bij ons van gratis verzending en uitstekende service. Wilt u zich laten adviseren over de aanschaf van een merkhorloge? Dan neemt u contact met ons op voor persoonlijk advies. Wij zijn eenvoudig te bereiken via ons contactformulier of via +31 (0)6 - 23020841. Wij helpen u graag met uw aankoop!Weergave:


Bezig met laden...