HorlogeWatch.nl - Levertijd & Verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat in de omschrijving (naast de hoofdfoto) en/of in de omschrijving bij de eigenschappen (onder de foto's) altijd de levertijd van een product aangegeven. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.
Als u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u per mail een bestelbevestiging. Daarna ontvangt u van ons nog per mail een persoonlijke bevestiging waarin het betalingsproces en de levering met u wordt besproken. Mochten er eventuele wijzigingen of bijzonderheden in het leveringsproces zijn dan sluiten we dat direct met u kort. Als uw bestelling is verzonden ontvangt u een mail met daarin de Track & Trace code waarmee u de zending online kunt volgen. Via deze mail kunt heeft u ook de mogelijkheid om kosteloos een alternatieve afleveroptie te selecteren. Dit moet u echter wel tijdig kenbaar maken.
Levering verloopt via de pakketbezorging van diverse pakketdiensten (PostNL of GLS). Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

HorlogeWatch.nl verstuurt GRATIS in Nederland, België en Duitsland!

Nu 10% korting op alles!
De korting wordt automatisch verrekend in de winkelwagen.
Hiervoor hoef je niets te doen.
Team Horlogewatch.nl