Vostok Europe

Filter

Vostok Europe: horlogeproducent uit Litouwen

Vostok Europe is een onafhankelijke horlogeproducent uit Litouwen. Het bedrijf is gevestigd in Vilnius (de hoofdstad van Litouwen). Vostok Europe heeft sinds de oprichting in 2004 een ongelooflijke reputatie wereldwijd. Hoewel er sindsdien veel is veranderd in de wereld, is er niets veranderd aan hun visie en recept voor het produceren van populaire horloges van hoge kwaliteit.

 

Elk Vostok Europe horloge wordt met de hand geassembleerd

Bij Vostok Europe mist men terecht de massaproductie van duizenden horloges in het Verre Oosten. De horloges worden allemaal door professionele horlogemakers met de hand geassembleerd, gecontroleerd en klaargemaakt voor verder transport in de Europese Unie. Voor Vostok Europe is de belangrijkste kwaliteitseis altijd geweest om de productie uit te voeren op het hoofdkantoor in Vilnius (Litouwen). Dit is de enige manier om degelijke horloges van hoge kwaliteit te produceren en deze met een gerust geweten te voorzien van het eigen logo en naam.
Het belangrijkste doel was altijd om horloges te maken die - in één woord - verbluffend zijn. Bijzondere, buitengewone highlights gecombineerd met tijdloze herkenbare elementen maken de ontwerpen zo opvallend. Vostok Europe ging op weg om nieuwe en opwindende trends te zetten die werden en nog steeds worden gewaardeerd door bestaande en nieuwe klanten over de hele wereld.
Vostok Europe horloges voor heren zijn er in veel verschillende modellen en kleuren. Een herenhorloge van Vostok Europe is de ideale accessoire om jouw outfit helemaal compleet te maken. Door het brede aanbod van wat Vostok Europe te bieden heeft is er voor jou zeker een passend horloge te vinden. De horloges van Vostok Europe zijn meestal prachtige eyecatchers. Of je nu gaat voor een sportief horloge of een meer klassiek, vintage horloge. In de uitgebreide collectie van Vostok Europe vind je het allemaal. Daarnaast biedt het merk een grote verscheidenheid aan zowel automatische als quartz horloges en is er veel keuze in het aanbod van verschillende horlogebanden. Zowel in kleur als materiaal (leer, siliconen, mesh en staal).

 

Horlogewatch is officieel en erkend dealer van Vostok Europe horloges

Vostok Europe biedt een uitstekende after sales. De meeste horlogebanden en onderdelen zijn makkelijk na te bestellen! Met een horloge van Vostok Europe zit je altijd goed. Bekijk nu het assortiment! Horlogewatch is officieel en erkend dealer van Vostok Europe horloges.Weergave:


Bezig met laden...